Visie

Voordat ik mijn visie over zorg ga vertellen, wil ik mij graag voorstellen . Mijn naam is Jag Muthu, geboren in India en opgegroeid in Engeland. In 2003 heb ik mijn opleiding tot huisarts succesvol voltooid en in 2004 ben ik naar Nederland verhuisd. Mijn visie en manier van werken heeft verband met mijn opleiding in Engeland waar preventieve zorg een grote rol speelt.

In de praktijk heb ik veel aandacht voor preventieve zorg. Wij hebben een pro-actieve houding bij het voorkomen van medische problemen en bij (vroeg)signalering van aandoeningen waarvoor behandeling of begeleiding mogelijk is. Kortom pro-actief in plaats van reactief. Mensen bekend met chronische aandoeningen hebben ook een actieve aanpak nodig om complicaties te voorkomen (bijvoorbeeld tijdens de diabetes- of COPD-spreekuren). 

Ouderenzorg is één van mijn aandachtsgebieden en ik sta in het register voor huisartsen met een speciale bekwaamheid sinds het afronden van de kaderopleiding. Ik vind ouderenzorg erg leuk, divers en uitdagend, daarom besteed ik hier graag veel tijd aan, zodat ik de kwaliteit van leven centraal kan stellen. Samen met mijn praktijkondersteuners en eerstelijns behandelaars in de wijk proberen wij het dagelijks functioneren optimaal te houden, zodat u bijvoorbeeld langer thuis kunt blijven wonen. Dit betekent dat wij individuele zorg geven en geen standaard protocol uitvoeren. 

Aandacht voor onze jongere patiënten is er natuurlijk ook. Ik heb juist het huisartsenvak gekozen om mensen van alle leeftijden te kunnen zien. De meeste jongeren hebben het druk met werk, kinderen of studie, daarom kunt u ons ook via eConsult of email contacteren. Ik wil het voor u makkelijk maken om in contact te komen met ons. Vandaar dat wij laagdrempelig zijn en goed bereikbaar.  Wij zijn alle werkdagen geopend zonder onnodige tijdsblokken waarin u ons kunt bellen.

De variatie van dit vak is erg interessant en uitdagend voor mij.  Vandaar dat ik het, naast het geven van de basiszorg, ook erg leuk vind om kleine ingrepen te doen, gewrichtsinjecties en artsen op te leiden tot huisarts. Veel onderzoeken en behandelingen kunnen wij uitvoeren in de praktijk. 

Ik doe mijn werk met veel passie en enthousiasme. Mijn team heb ik daarom ook met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Onze manier van werken is patiëntgeoriënteerd en samen met u wordt het behandelplan gemaakt. Samenvattend: wij zijn een patiëntvriendelijke en moderne praktijk met een passie om kwalitatief goede huisartsenzorg te leveren.

Contact

Telefoon 0318615212
 

Huisartsenpraktijk Muthu

Eikenlaan 13-10
6711 MA Ede
Telefoon:
0318615212
Fax:
0318652841
info@huisartsmuthu.nl
Routebeschrijving >